Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Shaman Vs Druid

PavlluS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :) zaczynam grać w wowa serwer priv cata Molten :) i chcę się was spytać kto jest leprzy jako Healer/Dps no czyli pod expa :)

Druid albo Shaman ?? jeśli możecie to powiedzcie też dlaczego. z góry dzięki ;D

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

Opublikowano

Dobra skroce to:

Shaman:

- Resto: Najelpszy PvP healer w Cata, chyba nie musze mowic dlaczego. (ok skroce, instant 80%heal, hex, slow, slow, slow, totem, slow i jeszcze raz hex). w PvE tez niczego sobie, ale preferuje w tej kwesti Druida Resto, gdyz... o tym ponizej.

- Enh: Nie gralem, nie wiem, malo widzialem ich.

- Elemental: Ks, KS KS KSKSKSKSKSKSK! Castujesz, biegasz, bomba jezeli chodzi o mnie. Shaman, bez jakichkolwiek cc na nim, potrafi zmiesc w chuj duzo. PvE nie gralem shamkiem ele, wiec zbytnio nie wiem jak bardzo cisnie on,

Druid:

- Resto: Najlepszy PvE healer, nawet powiem, ze jest OP. Do PvP potrzeba duzo skilla, oj bardzo duzo, nawet bardziej niz bardzo. Mimo ze ma posiada on cyclone, zajebista mobilnosc... niestety ciezko jest tym przezyc na arenach.

- Feral: Ideal, jezeli chodzi o PvP. PvE nie gralem tym buildem w cata.

- Balance: Tak samo jak EleSsham, nie pilnowany potrafi MORDOWAC jak breivik na wysepce.

Wiec jezeli chcesz byc dobrym shamanem, polecam resto, szybko go ogarniesz. Jezeli zas preferujesz ciezka, nawet wrecz niemozliwa gre i jestes krwistym masochista, rzuc sie na resto druida.

Zas do lvlowania, wszystko procz Resto buildow.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Dzięki :)

można zamknąć :))

Moje TuTki
[Team Fortress2]

http://www.mpcforum.pl/topic/539257-tutjak-zdobyc-bron-za-darmo/

Jeśli ci pomogłem proszę daj "Lajka"
deadspace2signaturebylz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...